RENDEZVÉNYVIDEÓZÁS
MESTERFOKON

Csalogass be több látogatót!

A mai digitális korban egy rendezvény sikeréhez  elengedhetetlen, hogy igényes és látványos médiaanyag készüljön arról, amivel népszerűsíteni lehet az adott eseményt. Több éves videós tapasztalatommal segíthetek egy új szintre emelni a rendezvényedet, legyen szó sporteseményről, kiállításról, vásárról vagy fesztiválról!

Sulyok István

Pályafutásomat sportvideográfiával kezdtem, ennek során hamar megtanultam, hogy mennyire fontos egy verseny esetén – legyen az országos bajnokság vagy világbajnoki futam – az online megjelenés, ezzel becsalogatva a látogatókat. Azóta számos rendezvénynek csináltam különféle promóciós anyagokat, amikkel bővítettem a tapasztalatomat. 

2W9A4965

Miért válassz engem?

Manapság rengeteg videográfus van a piacon, így nem kell messze mennünk azért, hogy találjunk egyet. Számos esetben azonban ahelyett, hogy egy célravezető videót csinálnának, ami kívánt üzenet eljutattását szolgálja a nézők számára, egy olyan összeállítást kapunk, amely nem látja el megfelelően feladatát.
Ha engem választasz, akkor a célnak megfelelően gyártom le a videót legyen az…
  • látogatók becsalogatása
  • üzleti partnerek szerzése
  • online forgalom növelése
  • egy szép emlék biztosítása a résztvevőknek

Miként zajlik a folyamat?

1. Egyeztetés

Telefonon vagy emailen keresztül megbeszéljük, hogy mire van szükséged, ennek során felteszek pár egyszerű kérdést, amivel hatékonyan tudom rád szabni a szolgáltatásomat, majd adok neked egy árajánlatot.

2. Tervezés

Miután elfogadtad az ajánlatomat, kidolgozom a koncepciót a videó(k)hoz, szükség esetén felmérem a rendezvény helyszínét, hogy a leghatékonyabban tudjak dolgozni az esményen.

3. Gyártás

Az előzetesen megbeszélt támpontok alapján az adott rendezvény napján leforgatom a szükséges anyagot professzionális felszereléssel. Általában a kezdés előtt egy órával már ott vagyok, hogy kellő időm legyen felkészülni a napi eseményekre.

4. Anyag feldolgozása

Az elkészült videóanyagot kiválogatom, téma szerint rendezem, majd elkészítem belőle a megrendelt videót. A kész anyagot elküldöm neked véglegesítés előtt, így az ízlésednek megfelelően tudok rajta változtatásokat eszközölni.

Eredmény:

Nagyobb elérés, több látogató, boldog ügyfelek.

Nézd meg a referenciáimat!

Ez egy mintaoldal. Az oldal különbözik a bejegyzéstől annyiban, hogy az oldal egy állandó tartalmú bejegyzés, ami – a legtöbb sablonnál – a weboldal navigációs részében állandó helyen van. A legtöbb ember olyan Bemutatkozó oldallal kezd, amelyik bemutatja őt, vagy a tevékenységét a weboldal látogatóinak. A Bemutatkozás oldal valami ilyesmi lehet:

Üdvözlet az Olvasóknak! Nappal biciklis pizzafutár vagyok, éjszaka pedig egy törekvő színész-tanonc, ez pedig az én weboldalam.
Budapesten élek és van egy csodálatos német juhász kutyám, aki Velorex névre hallgat. Kedvenc koktélom a Piña Colada, de a Mojitot is nagyon kedvelem. (De, azért az igazi nedű: egy bársonyos vörösbor.)

…vagy valami egészen más:

Az XYZ Bigyó Vállalatot 1971-ben alapították, azóta gyártja a legjobb minőségű bigyókat. A cég központja Budapesten található, ahol több mint 2000 embert foglalkoztatnak, valamint számos közösségi és jótékonysági programban is aktívan résztvesznek.

Új WordPress felhasználóként a Vezérlőpult részre ugorva lehet törölni ezt az oldalt, és létrehozni egy úja oldalt a saját tartalmunk részére. Jó szórakozást!

Mire vársz még?

Kérj személyre szabott árajánlatot!

Bármilyen egyéb kérdésed van, ne habozz feltenni!

Email